Moj račun
Košarica

Darilni komplet vino ČRNI PANTER ROSE S ČOKOLADO

Kdaj se je začela zgodba Batičevih vin, ne ve nihče. Zgodovina si jo lasti. Za odličnost Batičevih vin pa so poskrbeli menihi, ki so v 16. stoletju bivali na posestvu Batič v Šempasu. Še danes, po vseh teh letih, se v vinih Batič pozna njihov vpliv. Z ohranjanjem starih postopkov vinogradništva in kletarjenja skrbimo, da so vina še vedno rojena, in ne narejena – odsev teritorija.​

Grozdje Roseja zori na izbranih legah starejših vinogradov Cabernet Sauvignona. Po selekcionirani trgatvi je Rose Batič stisnjen po stari metodi. Nato fermentira z lastnimi kvasovkami v posodah iz nerjavečega jekla. Ostanek prefinjenih mehurčkov v vinu je odraz velike ljubezni, ki jo je vinar posvetil tej sorti in negovanju vina. 

Steklenico Črni Panter je oblikoval Oskar Kogoj in simbolizira karantanskega črnega panterja z živo rdečimi kremplji in strašnim rdečim jezikom. To je bil grb davne države karantanskih Slovencev, ki je izpričan na zgodovinskih listinah že v letih 1160 in 1163, na pečatih pa celo od leta 1143 naprej. Grb na steklenici simbolizira samobitnost in pri Ivanu tudi željo po lastni poti, s čimer je vznemirjal javnost že davnega leta 1988. 

Vsaka čokolada je izdelana ročno iz le najboljših sestavin, ki jih pridelujejo širom po svetu. Njihove čokolade uporabljajo številni kuharji z Michelinovimi zvezdicami, pohvalijo pa se lahko tudi s številnimi svetovnimi nagradami.

Čokolada Entree vsebuje 66% temne čokolade, cele maline, liofilizirane črne robide in jedilno srebro.

Vino: 0,75 l
Čokolada: 110 g

Oskar Kogoj

Oskar Kogoj

Oskar Kogoj

Izberite ponudbo:
Vpišite količino:
Cena:
€ 51,90
V košarico
Izdelki oblikovalca
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Podrobnosti
OK

E-Novice

Pošlji