Moj račun
Košarica

Darilni komplet VRČEK ZELENEGA ZLATA S PIVOM IN ČOKOLADO

Vrček Zelenega zlata je Oskar Kogoj oblikoval za vse ljubitelje piva oz. pijače bogov, kot ga je poimenoval Sofokles. Združuje tradicijo staroslovanskega glažutarstva in varjenja piva na Slovenskem. Vsak vrček ročno izpihajo mojstri steklopihalci iz Steklarne Rogaška, dodali pa smo mu še odlično pivo Bevog Baja in čokolado Blonde Caree, ki pričarata edinstveno doživetje.

Čokolada Blonde Caree je blond ali bela čokolada, ki se lahko pohvali s srebrno nagrado Academy of Chocolate. Njena posebnost so črna sol, pekan oreh in indijski oreščki, ki se odlično priležejo k vrčku temnega piva.

Darilni komplet bo ponovno na voljo junija 2022.

Vrček: V = 0,3 dcl
Pivo Bevog Baja: V = 0,3 dcl
Čokolada: 50 g

Oskar Kogoj

Oskar Kogoj

Oskar Kogoj

Nikoli ne začnem projekta kot duhovni novinec. Vedno je za vsako nalogo dolgo miselno delo. Tudi po nekaj mesecev ali celo let trajajo duhovne raziskave in dogovarjanja, ki so predpriprava, da se lotim naloge. Šele nato se začenjajo zbirati elementi za konstrukcijo. Oblikovanje je zadnje, kot obleka na telo.

Izdelki oblikovalca
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Podrobnosti
OK

E-Novice

Pošlji