Moj račun
Košarica

Darilni komplet Prisrčnica Sky z viljamovko Berke

Darilni komplet, ki združuje le najboljše in najlepše.

Prisrčnica Sky:
Z elegantnim gibom seže v notranjost svojega suknjiča, prsti objamejo njen vrat in primejo usnjen pašček. Ko dlan znova pripotuje v prostor, na ogled vsem, se med njegovimi prsti lesketa kovinski odsev najlepše prisrčnice – srebrne, elegantne, dovolj velike. Težko bi bolj ustrezala njegovemu poslovnemu slogu in težko bi našli bolj poseben kos, v katerega bi lahko nalil vodo ali kaj drugega. Karkoli pač moški potrebuje, da mirno in zbrano preživi še en dan v sodobnem poslovnem svetu.

Viljamovka Berke:
Naše hruške viljamovke zrastejo in dozorijo v Sloveniji, v Zdolah na Spodnjem Štajerskem. Na kmetiji Bostele jih ročno oberejo in poskrbijo, da so 1. kategorije. V nadaljevanju za naše prvokategornice ustrezno poskrbimo mi. Ko prispejo do nas v Prekmurje, jih najprej pustimo, da se medijo, nato jih ročno razrežemo in odstranimo morebitno gnilobo, pa tudi vse tisto, kar je za naše potrebe odveč – muho, pecelj in pečke.

Čeprav se sicer trudimo za sodobno blagovno znamko, smo pri izdelavi zvesti najboljši tradiciji in naravi. Med fermentacijo hruškam ne dodajamo sladkorja, ampak izkoristimo njihovega. Morda dobimo zato manj žganja, a je njegova aroma polnejša in v ustih ostane dlje. Destilacija poteka kot nekoč, brez sodobnih stolpnih kotlov. Pri prvi destilaciji dosežemo 18 % alkohola, pri drugi 61 %. S kakovostno izvirsko vodo, ki je kot nalašč na voljo v bližini naše žganjarne, dobimo žganje s 40 % alkohola. Ne ponudimo vam ga takoj; kot vsaka dobra stvar v življenju mora dozoreti. V steklenice viljamovko nalijemo po enem letu.

Ker žganju ne odvzemamo naravnih primesi, bo zaradi visoke vsebnosti naravnih eteričnih olj zelo ohlajena viljamovka Berke kalna. Ne bojte se, viljamovka je posebne vrste gospa, pri kateri bistrost ne pomeni najboljše kakovosti. Ravno obratno. A njen pravi značaj boste odkrili šele, ko jo boste ohladili na 15–18 stopinj.

Prisrčnica:
Dimenzije: h = 14,5 cm, V = 0,15 l
Material: nerjaveče, polirano jeklo, naravno usnje

Viljamovka:
Dimenzije: h = 20,5 cm, V = 0,5 l

Izberite ponudbo:
Vpišite količino:
Cena:
€ 149,00
V košarico
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Podrobnosti
OK

E-Novice

Pošlji