Moj račun
Košarica

Darilni komplet vino OSTI JAREJ S ČOKOLADO

“Osti jarej”: ostani mlad, zdrav, jar. Ta pozdrav je bil pred približno 2500 leti napisan na vrč venetskega izvora, ki so ga v začetku 20. stoletja našli v Škocjanu na Krasu. Pogosto uporabljen pozdrav »oj« je okrajšava za ta venetski pozdrav.

Zgodba o vinu se pri Lisjakovih prične v vinogradu, zato budno spremljajo rast in zorenje grozdja, skrbijo za najboljše pogoje in vedno na prvo mesto postavljajo kakovost. V lesenih sodih se grozdje pod izkušenim očesom prelevi v vrhunska vina, ki ne zadovoljijo le vseh pravih ljubiteljev žlahtne kapljice, ampak tudi tiste, ki v vinih iščejo zgodbe in navdih. Od leta 1991 pri Lisjakovih vina stekleničijo v steklenice priznanega slovenskega oblikovalca Oskarja Kogoja.

Vino in čokolada sta kot jing in jang – dva različna pola, ki se dopolnjujeta in nadgrajujeta. Presenetila vas bo nepričakovana kombinacija temne čokolade s 23 karatnim zlatom, ki se odlično poda k Teranu in Sari, popolnoma novo doživetje pa bo čokolada s čilijem, ki si jo boste privoščili ob kozarcu Cabernet sauvignona. Piko na i doda darilna embalaža, zato boste lahko z ekstravagantno kombinacijo razveseli tudi svoje bližnje in poslovne partnerje. 

Darilni komplet 1:
Morda se je zdelo, da je kombinacija že popolna. Potem se je nekdo spomnil, da čokoladi manjka še zlato.

 • Osti Jarej izbrani Teran je ponos in največja znamenitost Krasa. Nastaja iz sorte refošk na posebni rdeči zemlji, ki jo najdemo le na Krasu. Barva terana je intenzivna, rubinasto rdeča, njegov okus pa spominja na gozdne sadeže. Pri Lisjakovih redno opravljajo analizo zemlje, listja in grozdja že pred trgatvijo. Šele ko vse meritve ustrezajo pogojem, določijo datum trgatve. Maceracija terana traja sedem dni, potem pa vino še eno leto počiva v hrastovih sodih.
   
 • Čokolada Entree ChocoMe z zlatimi lističi vsebuje Valrhona 66% temno čokolado, pistacije z Brontejev, liofilizirane delce višenj, kandirane cvetne liste vrtnice in lističe pravega, 23 karatnega zlata.


Darilni komplet 2:
Izvrstno vino in edinstvena čokolada. Bolje ne gre!

 • Osti Jarej Cabernet sauvignon na Krasu odlično uspeva. Lisjakov cabernet sauvignon dozoreva šest let, od tega dve leti v novih hrastovih sodih, dve leti v enkrat rabljenih sodih in eno leto v steklenicah.
   
 • Čokolada Entree Cabernet Sauvignon je izdelana v sodelovanju z najboljšimi somelierji na svetu, ki so soustvarili pravi vihar okusov. Odlično se prileže h kozarcu Cabernet Sauvignona, saj vsebuje 66% temne čokolade, brusnice, liofiliziran črni ribez in čili lističe.


Darilni komplet 3:
Že Veneti so vedeli, da je skrivnost mladosti in zdravja v vinu. In čokoladi!

 • Osti Jarej Sara je vino, ki ga je navdihnila Borisova ljubezen do prve vnukinje Sare. Sestavljen je iz treh vrst rdečin vin: terana, merlota in cabernet sauvignona. V hrastovih sodih dozoreva šest let, eno leto pa v steklenici. Vino Sara se lahko pohvali s petimi naslovi šampiona, med najprestižnejše nazive sodi naslov najboljšega slovenskega rdečega vina, ki ga je prejelo leta 2014 na mednarodnem vinskem sejmu v Ljubljani.
   
 • Čokolada Entree ChocoMe z zlatimi lističi vsebuje Valrhona 66% temno čokolado, pistacije z Brontejev, liofilizirane delce višenj, kandirane cvetne liste vrtnice in lističe pravega, 23 karatnega zlata.
   

Darilni komplet 4:
Eksplozija okusov, ki jih lahko ustvarijo le leta. In čokolada!

 • Osti Jarej Chardonnay je poseben, saj je Boris z veliko potrpljenja in ljubezni tako običajnemu vinu dodal leta. Natančneje 11 let v hrastovih sodih, ki so ustvarila pravo fuzijo vonjav in okusov. Navdušil vas bo!
 • Čokolada Entree ChocoMe Chardonnay vsebuje belo čokolado, Burbonsko vanilijo, kandirano limonino lupino in indijske oreščke.

Vino: V = 0,75 l
Čokolada: 110 g

Izberite ponudbo:
Vpišite količino:
Cena:
€ 56,00
V košarico
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Podrobnosti
OK

E-Novice

Pošlji