Moj račun
Košarica

Medeno zlato

Malo je stvari, ki tisočletja ostajajo enake. A čebelam pač ne moremo očitati, da med ni več pravi, in zeliščem ne, da bi iz njih lahko pripravili boljši čaj. Ker so njihovi »izdelki« popolni takšni, kot so. Čebela se vse življenje trudi, da pridela dvanajstino žličke medu, zdravilne rastline pa ne potrebujejo nič več kot dež in zemljo, da dodajo svojo piko na »i« in zaključijo krog. Za dar, ki čaka, da ga uporabite za to, čemur je namenjen. Človeku, telesu, zdravju. Morda celo neskončnemu zadovoljstvu, nasmehu na obrazu in hvaležnosti za pozornost, ki jo lahko nameni samo srce, ki mu je mar.

V Medenem zlatu se skriva slovenski med vrhunske kakovosti, dodani pa so mu zlati lističi. Spremlja ga čajna mešanica iz zelišč Savinjske doline, ki jo pred uporabo z možnarjem ali prsti zdrobite sami.

Slovenska čebelarska tradicija sega daleč v zgodovino, razcvet pa je doživela v 18. stoletju s čebelarjem Antonom Janšo, danes zaradi svoje strokovnosti in znanja s področja čebelarstva prepoznavnim tudi v svetovnem merilu. Edina zaščitena avtohtona čebela v Evropski uniji, slovenska kranjska sivka, je znana po svoji mirnosti, delavnosti in trdoživosti; lastnostih, ki si jih radi pripišemo tudi Slovenci.
 

Zeliščni čaj
Sestavine: divja jagoda, meta, limonski timijan, smrekovi vršički, rman, lipa, pehtran, rožlin, ognjič, monarda, plavica, divji majaron.
Čas priprave: 3 minute
Neto:
epruveta: 3 g | steklenica: 10 g

Med z zlatom
Po ekološkem in tradicionalnem postopku pridelan cvetlični med z dodanim jedilnim zlatom.
Neto:
epruveta: 60 g | steklenica: 250 g

Cvetlični med
Po ekološkem in tradicionalnem postopku pridelan cvetlični med.
Neto:
epruveta: 60 g | steklenica: 250 g

Izberite ponudbo:
Vpišite količino:
Cena:
€ 83,00
V košarico
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Podrobnosti
OK

E-Novice

Pošlji